طرز تهیه کیک زردآلو

پخت کیک زردآلو,نحوه درست کردن کیک زردآلو طرز تهیه کیک زردآلو

مواد لازم برای 7 نفر: ماست 1 لیوان آرد 2 لیوان وانیل 1/2 قاشق چایخوری تخم مرغ 5 بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری شکر 2 لیوان نمک 1 قاشق چایخوری زردآلو 500 گرم کره طرز تهیه 2 کیک اسفنجی زردآلو: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، کره را بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسد و نرم شود. دانه های زردآلو را سوا کرده و زردآلو را از وسط نصف کنید. کره نرم شده و شکر را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند، سپس تخم مرغ ها را افزایش کرده و هم بزنید تا یکدست شود، ماست، نمک و وانیل را افزایش کنید. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کمی الک کنید. چند بار بعد به مخلوط خامه بالا افزایش کنید (پایه این کیک غلیظ میباشد) قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بپوشانید، مواد را داخل قالب بریزید، سپس زردآلوها را روی آن قرار دهید، کیک را بچینید. در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 40 لحظه تا 1 ساعت بسته به نوع فر قالب بزنید.بعد از 40 لحظه کیک را چک کنید (یک چاقو (تاپیک) داخل کیک فرو کنید و اگر کیک نچسبد پخته میباشد) بگذارید کیک خنک شود و سرو کنید.نکات دیگر می توانید به جای ماست از شیر استفاده کنید، اگر زردآلو رسیده و شیرین باشد، می توانید شکر کمتری مصرف کنید. اگر زردآلو تازه ندارید می توانید از کمپوت زردآلو، مربا یا مربا استفاده کنید و همچنین می توانید میوه های مشابه مشابه هلو را جانشین کنید.

بیشتر بخوانید:  سه روش طرز تهیه قطاب یزدی اصل و سنتی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …