طرز تهیه بلینی روسی به دو روش

طرز تهیه بلینی,پنکیک روسی,دستور تهیه بلینی طرز تهیه بلینی یا پنکیک روسی

طرز تهیه پنکیک بلینی

یک غذای خوشمزه میباشد و بلینی روسی یا پنکیک روسی یکی از نان های سنتی روسی میباشد که می توان از آن برای صبحانه، پنکیک یا میان وعده استفاده کرد. از نان این یک پنکیک سنتی روسی میباشد که بینهایت شبیه به پنکیک انگلیسی میباشد، اگرچه بینهایت نازکتر میباشد. بلینی روسی از آرد گندم، جو و چاودار، شیر و تخم مرغ تهیه می شود. بلینی روسی در هر سه وعده صبحانه، ناهار و شام به صورت خالی یا به صورت نان شیرین با مربا، خامه و میوه یا خاویار مصرف می شود. با بلینی می توانید رول گوشت را با سس و پنیر و تزیینات سرو کنید اندازه و کلفتی بلینی کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. بلینی را می توان به نازکی کرپ درست کرد یا مشابه پنکیک پخت. می توانید از بلینی های کوچک یا سکه به عنوان نان زیر ساندویچ ها استفاده کنید.طرز تهیه بلینی,پنکیک روسی,دستور تهیه پنکیک روسی سکه بلینی فینگر فود، روش اول تهیه بلینی روسی، مواد خمیر بلینی برای 12 تا 16 رقم بلینی، آرد گندم سیاه، یک چهارم لیوان آرد آسان، یک چهارم لیوان بیکینگ پودر، یک سوم قاشق چایخوری شیر، یک چهارم لیوان خامه ترش یک سوم قاشق چایخوری سفیده و زرده تخم مرغ سوا شده 1 رقم کره 125 گرم طرز تهیه بلینی,پنکیک روسی,نان های سنتی روسیه طرز تهیه خمیر بلینی

خمیر بالینارد را با بکینگ پودر الک کنیدشیر و مایه رو با هم مخلوط میکنیم و بعد زرده تخم مرغ رو افزایش میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه بعد به آرد افزایش میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه و در آرد گلوله نباشه سفیده ها رو جداگانه هم میزنیم تا یکدست بشه. باید نرم و قابل انعطاف باشد و با برگرداندن کاسه بریزد. سپس با کمک چند میله سفیده را با خمیر مخلوط کنید تا سفیده پف نکند و ماهیتابه نچسب را روی حرارت قرار دهید و کف ماهیتابه را با کره چرب کنید و یک ملاقه بردارید. خمیر را در ته قالب بریزید و تابه را کمی بچرخانید تا پایان ته آن را بپوشاند. وقتی ماهیتابه پر از خمیر شد، شکیبایی کنید تا روکس به سطح برسد، سپس بلینی ها را برگردانید تا جهت دیگر هم بپزد. با خامه پر کنید و سرو کنید. طرز دوم تهیه بلینی مواد لازم برای بلینی روسی : تخم مرغ 4 رقم شیر 2 لیوان آب 1 لیوان آرد 2 لیوان کره آب شده 6 قاشق غذاخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری روغن برای چرب کردن ماهیتابه مسنایمگ 3 طرز تهیه بلینی روسی، طرز تهیه بلینی روسی، آب، شیر، کره، تخم مرغ و نمک مخلوط کنید تا یکدست شود.آرد را روی مواد الک کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.برای سهولت کار می توانید از همزن برقی استفاده کنید، می توانید بلافاصله از خمیر مایع آماده شده استفاده کنید یا به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید، یک تابه کوچک نچسب را روی حرارت قرار دهید و کف تابه را با یک تابه چرب کنید. کره کمی و یک ملاقه . خمیر را در مرکز تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا خمیر کف تابه را در یک لایه نازک پر کند. بعد از حدود 1 لحظه ته خمیر طلایی می شود. خمیر را برگردانید و از جهت دیگر به مدت 1-2 لحظه بپزید، بلینی ها را روی هم قرار ندهید تا خنک شوند، ترکیب خامه و مربا، عسل و کره یا سس شکلاتی یا سس بلونز را می توان با بلینی . .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی روز عشق

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …