طرز تهیه کرم پاتیسیر /مناسب برای کیک ها و پیراشکی


دستور کرم پاتیسیر , طرز تهیه کرم پاتیسیر , کرم پاتیسیر ساده طرز تهیه خامه قنادی

طرز تهیه خامه شیرینی خانگی خوشمزه

کرم قنادی یک خامه فرانسوی بینهایت غنی است که می تواند جانشین خامه قنادی شود و از آن برای تزیین کیک و شیرینی و یا تهیه انواع دسرها استفاده کند. کرم پتیسیر چیست؟کاستارد در زبان فرانسوی به نام پتیسیر شناخته می شود. از خامه قنادی برای لایه های کیک، تزیین کیک، تارت و دسر استفاده می شود. می توانید به جای خامه از خامه قنادی برای کیک استفاده کنید. خامه قنادی آسان مواد لازم برای خامه قنادی آسان 2 زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری شیر 1 لیوان شکر ¼ فنجان وانیل ¼ قاشق چایخوری کره 30 گرم کرم پاتیسیر خامه ای , کرم قنادی مناسب برای کیک ها , کرم پاتیسیر طرز تهیه خامه شیرینی پزی آسان
خامه آسان شیر را روی آتش بگذارید تا داغ شود، زرده ها را هم بزنید تا یکدست شود، آرد، نشاسته ذرت و شکر را مخلوط کرده و به زرده ها افزایش کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود و دانه های شکر تقریبا حل شود. در حین هم زدن شیر گرم را کم کم افزایش کنید تا کاملا یکدست شود. مواد را به جوش بیاورید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود اما غرق نشود.وقتی خامه به غلظت فرنی رسید می توانید آن را از روی حرارت برداریدخامه بعد از سرد شدن غلیظ می شود، اگر می خواهید رنگ خامه زرد شود می توانید کمی زعفران آماده به آن افزایش کنید. افزودن کره به خامه کاملا داوطلبانه است. می توانید ۱ لحظه قبل از اتمام کار وانیل و کره را افزایش کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. اگر می خواهید خامه را طعم دار کنید، می توانید از 50 گرم شکلات سفید با کره یا عصاره های دیگر استفاده کنید. اگر کرم شما کاملاً صاف و گلوله نشده است، در حالی که هنوز گرم است از صاف کردن آن صرف نظر کنید. حرارت را خاموش کنید و روی خامه را با یک حوله نخی بپوشانید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شود. بعد از سرد شدن روی خامه را با سلفون بپوشانید تا اقبال بالایی بسته نشود و خامه قنادی را حدود 2 ساعت در یخچال بگذارید تا قوام بیشتری پیدا کند و مناسب شکل دهی شود. کاستارد به دلیل وجود تخم مرغ ماندگاری کوتاهی دارد و می توانید آن را تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. طرز تهیه کاسترد خامه ای برای تهیه کاسترد خامه ای می توانید نصف فنجان از کاسترد را هم بزنید تا کاملا شکل بگیرد و آن را با کاسترد کاملا خنک شده و در یخچال مخلوط کنید.طرز تهیه خامه قنادی قهوه برای تهیه کرم شیرینی قهوه می توانید 10-30 گرم پودر قهوه از قبل آماده شده را بنا به ذائقه خود به شیر افزایش کنید.طرز تهیه کاسترد میوه ای برای تهیه کاسترد میوه ای، یک چهارم فنجان از پوره میوه مورد علاقه خود را به کاسترد خنک شده افزایش کنید. خامه قنادی برای کیک مواد لازم برای کرم شیرینی کیک ½ فنجان وانیل ½ قاشق چای خوری آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته پودر شده 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ½ قاشق چای خوری پودر شکر 2 قاشق غذاخوری خامه ½ فنجان شکر ½ فنجان آب ½ فنجان زرده تخم مرغ  طرز تهیه تارت طرز تهیه کرم شیرینی برای تارت از زرده تخم مرغ و شکر با همزن برقی هم بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود. نشاسته، شیر و وانیل را افزایش کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. مواد را گرم کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید و ژلاتینی را که با حرارت غیر مستقیم حل کرده اید به قابلمه افزایش کنید و مواد را هم بزنید تا کرم رنگ شود و خنک شود. پودر قند و خامه را هم میزنیم تا کرم شکل بگیرد و خودش را بگیرد. خامه را به خامه افزایش کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود و سلفون را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.خامه قنادی برای Torta Lablai مواد لازم برای خامه قنادی برای Torta Lablai 2 لیوان شیر کامل 1/2 قاشق چایخوری وانیل 6 زرده تخم مرغ 6 لیوان شکر ⅔ فنجان نشاسته ذرت ¼ فنجان کره 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه خامه قنادی برای Torta Lablai کرم شیرینی کاملا غلیظ و لا است. می توانید آن را با استفاده از قیف کانال کنیداین خامه شیرینی برای کیک می تواند بهترین جانشین خامه باشد. شیر و وانیل را مخلوط کرده و روی حرارت میانه ​​قرار می دهیم تا کم کم گرم شود و به جوش بیاید. در یک کاسه بزرگ، زرده تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و کشدار شود. نشاسته را افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود. وقتی حباب های کوچکی در شیر ایجاد شد، آن را از روی حرارت بردارید. در حین هم زدن تخم مرغ ها شیر داغ را کم کم افزایش کنید و هر بار هم بزنید تا یکدست شود. شیر را نباید یکباره افزایش کرد زیرا سبب شکستن تخم مرغ می شود. مایع به دست آمده را در قابلمه برگردانید و روی حرارت میانه ​​قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد غلیظ شود و آغاز به جوش‌آمدن کند. تابه را از روی حرارت بردارید و کره سرد را افزایش کنید و هم بزنید تا تنها با خامه مخلوط شود. سطح کاسترد را در کیسه فریزر قرار دهید تا دقیقا روی خامه بنشیند و هوا داخل آن نشود. و روی خامه لایه ای تشکیل نمی دهد. بعد از خنک شدن خامه را داخل قیف بریزید و مشابه کیک روی کیک را روی دسر و شیرینی قرار دهید. اگر خامه خیلی سفت شد می توانید کمی هم بزنید تا دوباره یکدست و کرم رنگ شود.خامه شیرینی شکلاتی مواد لازم برای خامه قنادی شکلاتی 2 و یک چهارم لیوان شیر 2 قاشق چایخوری وانیل 2 قاشق چایخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ 3 تخم مرغ 1 تخم مرغ نصف پیمانه شکر 1 و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 و نیم قاشق غذاخوری قاشق چای خوری نمک 1/4 قاشق چای خوری شکلات چیپسی تیره یا نیمه شیرین 6 ق شکر نرم 2 قاشق غذاخوری  کرم قنادی مناسب برای کیک ها , کرم پاتیسیر,تهیه کرم پاتیسیر طرز تهیه کرم شیرینی شکلاتی

  شکر و وانیل را مخلوط کرده و روی حرارت میانه ​​قرار دهید تا بجوشد.در همین حین شکر، تخم مرغ و زرده تخم مرغ، نشاسته، پودر کاکائو و نمک را در ظرفی با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود. به محض اینکه شیر به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید و نیمی از آن را به مخلوط تخم مرغ در جریان بینهایت رقیق افزایش کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. مواد را به قابلمه شیر افزایش کنید و روی حرارت میانه ​​قرار دهید. و حدود 2-5 لحظه مدام هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی خامه آغاز به حباب زدن کرد، حرارت را کم کنید و شکلات را افزایش کنید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود. کاسترد شکلاتی را از روی حرارت بردارید و کره را به مواد افزایش کنید. خامه را به ظرفی منتقل کنید و بلافاصله با پلاستیک بپوشانید تا به پایان سطح خامه و اطراف کاسه بچسبد تا هوا داخل کاسه نشود. اجازه دهید کرم در هوای آزاد خنک شود سپس چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. بعد از سرد شدن ممکن است خامه به خودش بچسبد و باید آن را هم بزنید تا یکدست شود. برای غلیظ تر شدن کرم می توانید از 3-6 زرده تخم مرغ در دستور تهیه کنید.اگر می خواهید از خامه قنادی برای آستین استفاده کنید، 2 لیوان شیر معادل 480 میلی لیتر به مواد افزایش کنید.  .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک حلوا





مطلب پیشنهادی



طرز تهیه ماکارون پیشه ای ماکارون یک کیک فرانسوی نرم و پف دار خوشمزه است …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …