طرز تهیه کاچی

پخت کاچی,نحوه درست کردن کاچی طرز تهیه کاچی

مواد لازم برای کاچی: آرد گندم، کره یا روغن یک پیمانه، شکر 100-150 گرم، گلاب 1 پیمانه، زعفران ساییده شده یک پیمانه، به میزان مزه، 3 پیمانه آب، ادویه کاچی، هر کدام یک چهارم قاشق چایخوری، ادویه کاچی: دارچین، زیره، فلفل سیاه، رازیانه، پودر زنجبیل، زردچوبه بینهایت کم، پودر هل، پودر تخم گشنیز، مقدار آن بستگی به ذائقه شما دارد طرز تهیه کاچی مخصوص: ابتدا همه، آب و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر در آب حل شود. سپس زعفران را به مواد افزایش کنید تا مخلوط آب و شکر غلیظ شود. آب غلیظ شده باید مشابه آب مربا غلیظ و کشدار باشد. تمرکزفکر کنید گلاب را در مرحله آخر قوام شیره افزایش کنید تا عطر آن از بین نرود، بعد از این مرحله کره یا روغن را در ظرفی ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید.بعد از ذوب شدن کره آرد گندم را افزایش کرده و مدام هم بزنید تا رنگ آرد دگرگونی کند و طلایی شود.اکنون ادویه ها را یکی یکی افزایش می کنیم و هم می زنیم تا کاملا با آرد و روغن مخلوط شوند و عطر ادویه ها بیرون بیاید، هم بزنید تا یکدست و یکدست شود، اگر احساس کردید کاچی خیلی سفت شده می باشد، یک لیوان دیگر آب افزایش کنید. . این مرحله دست‌کم 5 لحظه طول می کشد. در این مرحله باید کاچی را آماده کنید. بنابراین، قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و آن را روی درب دم کنید. اجازه دهید حدود 20 لحظه استراحت کند. بعد از این مدت در کاسه مورد نظر ریخته و با گردو و پودر پسته و بادام تزئین کرده و سرو می شود. غلظت کاچی باید مشابه فرنی باشد، نه خیلی سفت و نه خیلی شل. می توانید هر ادویه ای را که می خواهید از دستور حذف کنید. چون این کاچی برای بعد از زایمان بود از همه ادویه ها استفاده کردم. کاچی برای خانم هایی که تازه زایمان کرده اند عالی می باشد و توصیه می شود دو روز پس از زایمان مصرف شود نه روز اول.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خیارشور در سه روز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …