طرز تهیه باقلوای اردبیل


دستور پخت باقلوای اردبیل, شیرینی های اردبیل, طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا اردبیلی
باقلوا یکی از شیرینی های اصیل و سنتی ایرانی می باشد که بینهایت محبوب می باشد. احتمالا باقلوا را به عنوان سوغات یزد بشناسید، اما یکی از باقلواهای مرغوب و خوشمزه ایرانی، باقلوای اردبیل می باشد که از لایه های نازکی از خمیر و پودر گردو درست می شود. باقلوا در ایران به روش های مختلفی پختن می شود، اگرچه احتمالا بیشتر شما اندیشه کنید که باقلوا سوغاتی یزد می باشد، اما در شهرهای دیگر ایران این شیرینی اصیل و خوشمزه به روش های مختلفی پختن می شود. باقلوا اردبیل از روی هم چیدن چند لایه خمیر ریز و پودر گردو درست می شود که بینهایت مرغوب و لذیذ می باشد.برای تهیه خمیر باقلوا قطعا از آرد شیرینی درجه یک که کاملا سوا شده می باشد استفاده کنید. اگر خمیر باقلوا را با آرد نانوایی درست کنید، باقلوای مرغوبی نخواهید داشت.باقلوا اردبیل مواد لازم: تخم مرغ شیر یا ماست 3 رقم روغن مایع 1 لیوان بکینگ پودر 1 لیوان آرد گندم 1 بسته به میزان لازم کره نیم کیلو کره نشاسته 400 گرم پسته 1 کیلو پودر برای تزیین)، 50 گرم روغن مایع برای چرب کردن خمیر، 1.5 لیوان مواد شل برای شربت باقلوا شکر اردبیل 4 لیوان آب 4.5 لیوان آبلیمو 1/2  باقلوای اردبیل, طرز تهیه باقلوای اردبیل, شیرینی های اصیل و سنتی ایرانی طرز تهیه باقلوا اردبیل
برای تهیه باقلوا اردبیل ابتدا باید خمیر باقلوا را آماده کنیدبرای تهیه خمیر باقلوا اردبیلی، تخم مرغ، شیر، ماست و روغن مایع را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. نیمی از آرد و بکینگ پودر را به مواد افزایش کنید و مخلوط کنید. بقیه آرد را افزایش کنید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. روی خمیر را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و بگذارید چند لحظه در دمای اتاق استراحت کند. خمیر را به 60 تکه به اندازه فندق تقسیم کنید و کمی نشاسته پودر شده بپاشید و با وردنه باز کنید. 10 ورقه خمیر را روی هم بچینید و دوباره با وردنه باز کنید تا نازک شوند. دو سینی 35 سانتی متری را چرب کرده و لایه اول خمیر را روی آن پهن کنید و خمیر را چرب کرده و آجیل بپاشید. 10 خمیر دیگر را به روش قبلی در یک ورقه نازک بغلتانید و دوباره چرب کنید و آجیل بپاشید. شیرینی های اردبیل, طرز تهیه باقلوا, طرز تهیه باقلوا ترکی دستور پخت

باقلوا را با لایه بندی خمیر ادامه دهید تا کاسه پر شود. بعد از اینکه لایه آخر خمیر را روی سینی پهن کردید، ورقه های 1 سانتی متری روی خمیر بزنید و کره را آب کنید و وقتی خنک شد روی خمیر قرار دهید.قالب باقلوا را به مدت حدود 45 لحظه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شود.باقلوا را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس شربت را آماده کنید. برای تهیه شربت باقلوا شکر و آب را مخلوط کرده و بجوشانید تا غلیظ شود سپس آبلیمو را افزایش کرده و بعد از چند لحظه از روی حرارت بردارید. شربت را کنار بگذارید تا گرم شود و به آرامی روی باقلوای سرد بریزید تا کاملا جذب شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه رولت دارچین یا نان دارچینی خانگی





مطلب پیشنهادی



تصویرها کیک اسپرسو طرز تهیه کیک اسپرسو آسان و خوشمزه کیک اسپرسو یک کیک عصرگاهی …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …