خواص پاپریکا

پاپریکا سه مساوی نیاز روزانه بدن حاوی ویتامین C می باشند

ادویه پاپریکا که یک ادویه مجارستانی می باشد به عنوان طعم دهنده در غذاها استفاده می شود.

پاپریکا (paprika) نوعی ادویه می باشد که از آسیاب فلفل خشک شده (capsicum annuum ) تهیه می شود. در بسیاری از زبان های اروپایی، پاپریکا به خود کلمه فلفل (دلمه) اشاره می کند. این ادویه برای افزودن رنگ، طعم و عطر در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.

اگر غذای شما خوش رنگ نیست کافی می باشد کمی از پاپریکا را به آن افزایش کنید تا رنگ زیبایی به خود بگیرد. پایریکا می تواند طیفی از طعم ملایم تا سریع داشته باشد. طعم آن نیز از کشوری به کشور دیگر گوناگون می باشد، ممکن می باشد مردم کشوری ذائقه شان سریع باشد پس پاپریکا آن ها علاوه بر فلفل دلمه ای خشک شده مقداری فلفل سریع آسیاب شده نیز دارد.

وجود منابع بی نظیر معدنی و ویتامین های بسیار در این ماده گیاهی سبب شده می باشد تا این ماده به عنوان یک ماده غذایی مفید و گرانبها در تمامی جهان شناخته شود. با هم مهم ترین خواص ادویه پاپریکا را مرور می نماییم:

پاپریکا یا فلفل دلمه ای منبع خوبی از ویتامین C و بیوفلاونیدن (یکی از انواع آنتی اکسیدان که از تلاش رادیکال های آزاد پیشگیری کرده و از سرطان و بیماری های قلبی پیشگیری می کند) می باشد. فلفل دلمه ای قرمز (پاپریکا) سه مساوی نیاز روزانه بدن حاوی ویتامین C می باشند. مصرف مرتب فلفل دلمه ای در رژيم غذايی، تندی و طول زمانه سرماخوردگی را كاهش می دهد.

پودر پاپریکا دارای ویتامین k می باشد که این ویتامین یکی از بهترین داروها برای رفع خونریزی و انعقاد می باشد. پاپریکا تحریک کننده ترشحات معده ای بوده و سوء هاضمه را به خوبی از بین می برد. از سبزی پاپریکا به شکل خام در تهیه سالاد نیز استفاده می شود.

بیشتر بخوانید:  نحوه ی کار با خمیر فوندانت

فلفل پاپريكا حاوی مقدار بسیاری بتاكاروتين نيز است (بتاكاروتين می تواند در بدن تبديل به ويتامين A شود). فلفل دلمه ای، حاوی ويتامين B6 و اسيد فوليک می باشد كه در رفع گرفتگی رگ های قلبی و بيماری های ديابتی تاثيرگذار می باشد. فيبر موجود در فلفل دلمه‌ای می تواند كلسترول را كه عامل ديگری برای ابتلا به حمله قلبی و سكته می باشد، كاهش دهد.

خواص پودر پاپریکا,آشنایی با خواص پاپریکا

پاپریکا خواص عفونت‌زدایی كننده نيز دارد

اين گياه مفيد دارای كلروفيل و ويتامين پی (بيوفلاونوئيدها واقعا در گروه ويتامين ها قرار نمی گيرند اما بعضی مواقع با نام ويتامين P خوانده می شوند. بيوفلاونوئيدها برای جذب ويتامين C لازم هستند و اين دو بايد با هم دريافت شوند.)

پاپريكا تحريک كننده ترشحات معده ای بوده و سوء هاضمه را به خوبی از بين می برد. از سبزی پاپريكا به شكل خام در تهيه سالاد نيز استفاده می شود.

اين فلفل خواص عفونت‌زدایی كننده نيز دارد. كپساسين موجود در فلفل، بويژه در فلفل معمولی، تركيب شيميايی دارد كه سبب تحريک سيستم ايمنی شده و به اين سيستم در حمله به عوامل عفونی كمک می كند.

استفاده از پاپریکا سبب پیشگیری و درمان سرطان می شود

بر اساس مطالعات انجام شده وجود ترکیبی به نام کپسایسین در پیشگیری و درمان انواع سرطان ها علی الخصوص سرطان معده بازي کردن نقش موثر و بسزایی داشته و این تاثیر کاملا اثبات شده می باشد. کپسایسین با استفاده از مکانیزیزمی کاملا موثر سبب تحول مسیرهای سیگنالینگ سلول های سرطانی و محدود شدن توسعه و رشد سلول های سرطانی می شود و با سرکوب نمودن ژن های موثر در این زمینه از سلامتی شما در مساوی هجوم و افزایش بی رویه سلول های سرطانی محافظت می نماید.

بیشتر بخوانید:  چکار باید کنیم پنیر پیتزا کشدار شود؟

با پاپریکا عملکرد دستگاه گوارش را تندرستی ببخشید

استفاده از این ادویه به علت دارا بودن فیبر بسیار در تندرستی عملکرد دستگاه گوارش موثر بوده و با تحریک ترشحات معده سبب از بین رفتن سوء هاضمه خواهد شد. این منبع غذایی با دارا بودن ویتامین کا سبب رشد و افزایش باکتری های مفید روده و رفع خونریزی های داخلی معده و روده ناشی از خراش معده و روده خواهد شد.

فواید پودر پاپریکا,خواص ادویه پاپریکا

از خواص پاپریکا پشتوانه سلامت قلب و عروق می باشد

درمان بیماری های اتو ایمیون با پاپریکا

اگر از بیماری های اتوایمیون مشابه بیماری لوپوس، روماتیسم و …. رنج می برید اخبار خوشی برایتان داریم. استفاده از پاپریکا به علت دارا بودن ترکیبات آنتی اکسیدانی بی شمار و کپسایسین سبب قدرتمند شدن سیستم ایمنی بدن شما و افزایش قدرت آن در مقابل بیماری های خود ایمنی می شود. در واقع کپسایسین از راه تحریک واکنش های بیولوژیکی سبب درمان بیماری های خودایمنی می شود.

با پاپریکا دیابت را درمان کنید

این ادویه قدرتمند با تنظیم سطح انسولین در خون سبب درمان دیابت خواهد شد. تحقیقات نشان داده می باشد در تاثیر مصرف این ادویه هضم و پردازش قندهای موجود در خون تندرستی پیدا کرده و از بروز بیماری دیابت در افراد رایج و دیابت حاملگی در زنان حامله پیشگیری می شود.

پاپریکا سبب سلامتی قلب و عروق می شود

یکی دیگر از خواص پاپریکا پشتوانه سلامت قلب و عروق می باشد. ویتامین ب 6 و ب 12 موجود در این ماده گیاهی سبب تنظیم و تعادل فشار خون و سلامت عروق خونی گشته و با تندرستی جریان خون درون مویرگی و عملکرد قلب سلامت قلب و عروقتان را پشتوانه می نماید. به نحوی که استفاده از این ادویه می تواند بیماری کم خونی ناشی از تنگدستی آهن را نیز درمان کرده و سبب اکسیژن رسانی و خون رسانی بهتر به بافت ها و عضلات بدن شود.

بیشتر بخوانید:  خواص درمانی چغاله بادام

پاپریکا سبب پاکسازی کبد می شود

پاکسازی کبد و درمان انواع بیماری های کبدی مشابه هپاتیت آ، هپاتیت ب، کبد چرب و …. از دیگر اثرات سودمند استفاده از این ادویه خوش طعم و معطر می باشد .با استفاده از خواص آنتی اکسیدانی این ادویه می توانید کبدتان را از سموم و چربی ها پاکسازی نموده و جوانی و سلامتی را به کبدتان بازگردانید.

پاپریکا سلامت چشم را تامین می کند

وجود آنتی اکسیدان های بسیار در این ادویه مشابه ویتامین A، لووتیان و زاکسنتین، سبب شده می باشد تا این ادویه از چشم شما در مساوی انواع بیماری های چشمی محافظت نموده و سلامت چشم شما را تامین کرده و از قدرت بینایی شما محافظت نماید. همچنین ترکیبات غذایی مفید در این ماده گیاهی در تقویت قدرت بینایی بازي کردن نقش بسزایی دارد.

پاپریکا سرماخوردگی را درمان می کند

وجود ویتامین ث بسیار در این پودر گیاهی طول زمانه سرماخوردگی را کاهش داده و سبب تسکین علایم ناشی از آن می شود. کپسایسین موجود در پاپریکا با دارا بودن خواص آنتی باکتریال و مخالف عفونی کنندگی در تحریک سیستم ایمنی بدن و تقویت قوای دفاعی بدن در حمله به عوامل عفونی بازي کردن نقش بسزایی دارد.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …