چرا ابرها قبل از باریدن خاکستری و تیره می شوند

علت تیره بودن ابرهای باران زا, رنگ ابرهای بارانی, راز تیره رنگ بودن ابرهای بارانی

تیرگی ابرهای باران زا

چرا ابرهای باران زا تیره هستند؟

احیانا تا به حال بارها به این سوال اندیشه کرده باشید که چرا ابرهای باران زا تیره هستند، هرگاه ابرهای تیره رنگ در آسمان مشاهده شود پی میبریم که احتمال بارش باران وجود دارد اما دلیل آن چیست؟ ابرها به خوبی می توانند نورهای مختلف را پراکنده کنند به همین خاطر در بیشتر موارد روشن دیده می شوند ولی گاه نیز ممکن می باشد ابرهای آسمان را تیره تر ببینید.

احیانا تا به حال بارها به این سوال اندیشه کرده باشید که چرا ابرهای باران زا تیره هستند، هرگاه ابرهای تیره رنگ در آسمان مشاهده شود پی میبریم که احتمال بارش باران وجود دارد اما دلیل آن چیست؟

ابرها به خوبی می توانند نورهای مختلف را پراکنده کنند، به همین خاطر در بیشتر موارد روشن و سفید دیده می شوند ولی گاه نیز ممکن می باشد ابرهای آسمان تیره تر از همیشه دیده شوند که در چنین مواردی ممکن می باشد بارندگی نیز رخ دهد، ابرها در ارتفاعات مختلف آسمان مشاهده می شوند و این ارتفاع در رنگ آن نیز تاثیر خواهد گذاشت.

زمانی 1 جسم تیره دیده می شود که نور کمتری از آن مردودشدن کرده باشد در مورد ابرهای تیره نیز این موضوع صدق می کند و باید بدانید که ابرهای تیره نسبت به ابرهای روشن نور کمتری را از خود مردودشدن می دهند، بنابراین شما آنها را تیره تر می بینید.

ابرهای بزرگ تر در ارتفاع بالاتری نسبت به سایر ابرها قرار می گیرند، نور خورشید برای آمدن به سطح زمین از میان این ابرها می گذرد، حال هر چقدر از 1 ابر نور کمتری مردودشدن کند، آنگاه رنگ آن نیز تیره تر دیده خواهد شد، در حالی که در واقعیت آن ابر، خود رنگ تیره ای ندارد بلکه آن رنگ تیره به دلیل افزایش کلفتی آن به وجود آمده می باشد.

بیشتر بخوانید:  شاخه ارتباط تصویری چیست؟

لازم به ذکر می باشد که ابر تیره در آسمان وجود ندارد بلکه این شما هستید که به دلیل افزایش ارتفاع ابر از سطح زمین و ضخامتی که دارد آن را تیره می بیند وگرنه ابر ها مشابه یکدیگر هستند و از نظر رنگ تفاوتی ندارند.

چرا ابرهای باران زا تیره هستند, ابرهای باران زا, نام ابرهای باران زا

دلیل اینکه ابرهای باران زا تیره هستند چیست

چرا ابرهای باران زا تیره هستند؟

در پاسخ این سوال که چرا ابرهای باران زا تیره هستند باید گفت که کلفتی این ابرها نسبت به سایر ابرهای موجود در آسمان بیشتر می باشد و همین موضوع سبب تیره تر دیده شدن ابرهای باران زا می شود در داخل ابرهای باران زا قطرات زیاد باران و یا حتی برف جمع شده می باشد که این موضوع سبب ضخیم تر و تیره تر شدن آن ابرها خواهد شد.

نور از رنگ های جوراجور زیادی تشکیل شده می باشد که چشم انسان تنها برخی از رنگ ها را می تواند تشخیص دهد، ابرهای معمولی به خوبی نور های مختلف را از خود مردودشدن می دهند بنابراین شما آنها را روشن خواهید دید ولی زمانی که قطرات آب در درون ابری جمع می شود آنگاه ذرات مختلف نور توانایی مردودشدن از آن ابر را نخواهند داشت به همین خاطر شما آن ابر را تیره تر از سایر ابرها خواهید دید. هرچقدر میزان قطرات آب موجود در 1 ابر بیشتر باشد آنگاه رنگ آن ابر نیز تیره تر خواهد شد زیرا در چنین مواقع فضای کمتری برای مردودشدن نور از ابر وجود دارد.

احتمال بارش باران از ابرهای سفید و روشن خیلی کمتر می باشد ولی ابرهای تیره در اغلب موارد سبب بارش باران می شوند، گاه در برخی از محیط ها هم ابرهای روشن و هم ابرهای تیره در کنار یکدیگر دیده می شوند و بعد از مدتی تنها از قسمتی که دارای ابرهای تیره می باشد بارندگی رخ می دهد در حالی که کمی جلوتر که دیگر اثری از ابر تیره نیست هوا مساعد می باشد و خبری از بارندگی نیز  نیست.

بیشتر بخوانید:  شاخه صنایع دستی + آینده شغلی

اقبال میانی ابر نسبت به نواحی کناری آن رنگ تیره تری دارد زیرا در اقبال میانی ابر ذرات آب بیشتری در کنار یکدیگر جمع شده می باشد بنابراین نور از نواحی کنار مردودشدن خواهد کرد ولی از اقبال میانی ابر توانایی مردودشدن ندارد بعد از بارندگی و کاهش شمار قطرات آب موجود در آب آنگاه رنگ ابر و آسمان کم کم روشن تر دیده خواهد شد که در چنین مواقعی به اصطلاح میتوان گفت که هوا صاف شده می باشد و دیگر اثری از ابرهای سیاه و باران زا وجود ندارد.

ابرهای باران زا در پائیز, تیره بودن ابرهای باران زا, رنگ ابرهای بارانی

همه چیز درباره ی تیرگی ابرهای باران زا

تیره شدن ابرها قبل از بارش باران

بسیاری از افراد تا قبل از پاسخ به این سوال که چرا ابرهای باران زا تیره هستند، گمان می کنند که رنگ ابرهای باران زا تیره می باشد اما باید بدانید که هیچ ابر تیره رنگی وجود ندارد و همه ابرها رنگ های مشابه ای دارند، اگر میزان نور عبوری از ابر تبدیل کند آنگاه شما نیز آن ابر را تیره خواهید دید.

 راز تیره رنگ بودن ابرهای بارانی, ابرهای خاکستری, چرا ابرهای باران زا تیره هستند

تیره بودن ابرها قبل از بارش باران

هنگامی که قطرات ریز آب کنار هم جمع شوند آنگاه احتمال بارش باران وجود دارد، ابرها خود حاصل از کنار هم قرار گرفتن شمار بیشماری قطره آب هستند، هرگاه قطرهای موجود در ابر به 1 وزن مشخصی برسند آنگاه بارندگی رخ خواهد داد در غیر این صورت قطرات آب تا زمانه آمدن به سطح زمین تبخیر خواهند شد و ما آنها را احساس نخواهیم کرد.

ابرها انواع مختلفی دارند و آنها را با توجه به نوع شکل و ارتفاعی که دارند طبقه بندی می کنند، تشخیص این ابرها از یکدیگر گاه خیلی دشوار و عملاً امکان ناپذیر می باشد، تمامی این ابرها در هنگام بارش باران ممکن می باشد تیره تر دیده شوند، حضور هر 1 از ابرها در آسمان نشان دهنده 1 وضع آب و هوای خاص می باشد.

بیشتر بخوانید:  تاثیر قصه‌گویی بر رشد زبانی کودک یک تا ذو سال ‌

منبع: خوی وب و بتیوته

مطلب پیشنهادی

انرژی خورشیدی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

انرژی خورشیدی یکی از پاک ترین و تجدیدپذیرترین منابع انرژی در جهان میباشد. همه چیز …