طرز کیک میوه ای کلاسیک

طرز تهیه کیک میوه ای کلاسیک, نحوه پخت کیک میوه ای کلاسیک دوران تهیه: 20 لحظه مواد لازم: 1 رقم سفیده تخم مرغ، 50 گرم انگور سیاه، یک خوشه کوچک برگ بو، کیک میوه ای گرد 20 سانتی متری، نارنگی، انجیر تازه 1 تا 2 رقم، کامکوات 1 تا 2 رقم، مقداری فیسالیس ، مقداری روبان قرمز یا طلایی 65 سانتی متری مواد لازم برای خامه کیک: 2 رقم سفیده تخم مرغ، 175 گرم پودر قند طرز تهیه: سفیده تخم مرغ را به آرامی در یک کاسه کم اعماق بزنید و شکر را در سینی یا کاسه فر بپاشید. انگور و برگ ها را به سفیده تخم مرغ آغشته کنید یا از قلم مو استفاده کنید. مقدار اضافی را تکان دهید و با شکر بپوشانید. اجازه دهید دست‌کم 10 لحظه خشک شود، 30 لحظه ایده آل است، وقتی آماده تزئین کیک شدید، فراستینگ را درست کنید. یک کاسه بزرگ را روی یک قابلمه آب جوش قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که کف کاسه با آب ارتباط نداشته باشد. سفیده و شکر را داخل کاسه بریزید و به مدت 5 تا 7 لحظه هم بزنید تا کرم غلیظ و سبکی به دست آید.کناره های کاسه را هر چند لحظه یکبار در حالی که هم می زنید بخراشید.خامه را روی تارت بریزید و با چاقوی نوک صاف روی تارت بمالید، ماندارین ها، انجیر و کامکوات را نصف کنید سپس همراه با فیسالیس روی سطح تارت د ناتا قرار دهید. یک روبان دور ته کیک ببندید و کیک را در جای خنک (اما نه در فریزر) قرار دهید تا مهمان ها بیایند.

منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …