طرز تهیه کیک گردویی با عصاره موز

کیک گردویی با اسانس موز, پخت کیک گردویی مناسب برای: جشن تولد، آماده سازی: 45 لحظه، پخت: 30 لحظه، مواد لازم برای 5 نفر: 4 رقم تخم مرغ، وانیل، 1/2 قاشق چایخوری عصاره موز، 1 قاشق غذاخوری شکر، 1/2 فنجان شیر، 1 فنجان خرد شده گردو، کره یا روغن مایع ۱ پیمانه، آرد الک شده ۳/۴ پیمانه، بیکینگ پودر ۱/۲ پیمانه ۱/۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: کره را با شکر مخلوط کنید تا کاملا سفید و کشدار شود، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی افزایش کنید. عصاره وانیل و موز را افزایش کنید سپس سه مساوی آرد الک شده را به همراه پودر بسته بندی به مواد افزایش کرده و مواد فوق را افزایش کرده و هم بزنید سپس شیر را به آرامی در این مرحله افزایش کنید تا مخلوطی مایع و روان به دست آید. 3/4 مغزها را به مواد افزایش کنید و در قالبی که قبلا چرب کرده اید بریزید. فر را با دمای 180 درجه گرم می کنیم و قالب را به مدت 25 لحظه داخل فر می گذاریم تا کیک کاملاً ببندد.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سرکه انگور

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …