طرز تهیه کیک لاوا

درست کردن کیک لاوا, نحوه درست کردن کیک لاوا طرز تهیه کیک لاوا

لاوا نوعی دسر می باشد که با حرارت ملایم شیر و شکر به دست می آید. طعم آن یادآور شکلات های تافی می باشد و آشکار و طعم آن شبیه کارامل می باشد. این دسر یکی از معروف ترین دسرهای کشورهای آمریکای لاتین می باشد. در مکزیک غذای شیرین با شیر بز تهیه می شود و با وانیل طعم دار می شود، نسخه فرانسوی آن بافت نرمی دارد که با نان تست سرو می شود، در فیلیپین ايفاي نقش مهمی در تهیه کیک و صبحانه دارد و در کوبا از شیرخشک درست می کردند. نام دیگر این محصول مربای شیر می باشد، البته برای تهیه کتلا تنها از شیر گرم شده استفاده می شود و شکری به آن افزایش نمی شود. شیرینی این محصول به دلیل قند موجود در شیر می باشد. ما از کتلا برای تهیه کیک گدازه ای استفاده کرده ایم که یک کیک خیلی خوشمزه و مناسب برای میان وعده های شماست و طرز تهیه آن را توضیح می کنیم.مواد لازم برای تهیه کیک گدازه: کره 25 گرم، کره 60 گرم، 2 تخم مرغ، 1 قاشق غذاخوری شکر، 1 قاشق غذاخوری آرد، 1 قاشق غذاخوری وانیل، 4 قاشق چایخوری دارچین، 1/4 قاشق چایخوری شکر، به همان اندازه به میزان لازم طرز تهیه کیک لاوا: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.یک قابلمه را روی آتش بگذارید و کره را در آن بگذارید تا آب شود. سپس کاسه ماهی را به کره افزایش کنید، نمک، آرد و دارچین را مخلوط کرده، الک کنید، در ظرفی شکر، وانیل و نصف تخم مرغ و بقیه زرده ها را با همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست شود. سه تکراری کره و کاتلا را به مخلوط تخم مرغ افزایش کنید. مواد را با لیسک خوب مخلوط کنید. مخلوط آرد را افزایش کنید و مواد را با لیسک خوب مخلوط کنید. مقداری نمک به مخلوط خود افزایش کنید تا نمک بین نوک انگشتان شما بماند.مواد کیک را در قالب های سرامیکی یا فلزی بریزید تا یک سانتی متر خالی از قالب باشد. قالب را به مدت 10-15 لحظه در فر قرار دهید سپس قالب را از فر خارج کرده و بعد از 5 لحظه با چاقو کناره های کیک را از قالب سوا کنید سپس آن را برگردانید تا کیک از قالب خارج شود. کیک گدازه را می توان با یک قاشق بستنی سرو کرد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی تربچه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …