طرز تهیه شیرینی لوتکا

شیرینی لوتکا به روش بازاری, روش تهیه شیرینی لوتکا در منزل, رسپی شیرینی لوتکا طرز تهیه شیرینی لوتکا کره ای
شیرینی لوتکا بینهایت خوشمزه و شیرینی لوتکا یکی از شیرینی های خوشمزه ای است که با کمی تمرین و شکیبایی می توانید در منزل درست کنید شیرینی لوتکا چیست شیرینی لوتکا یکی از شیرینی های بین المللی است که بافتی صاف دارد در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آب نبات لوتکا را به روش های مختلف با شما در میان بگذاریم. دو دستور کاملاً گوناگون برای خمیر لوتکا وجود دارد، مایع موجود در خمیر لوتکا تقریباً صاف و شبیه خمیر هاگار لا یا خمیر نان است. برای تهیه مایع پفک لوتکا باید مرحله ورز دادن را به خوبی انجام دهید. تهیه دستور پخت لوتکا در منزل کمی زمانه می برد، بنابراین بیشتر مردم ترجیح می دهند آن را در نانوایی درست کنند.طرز تهیه شیرینی لوتکا, دستور پخت شیرینی لوتکا, دستور پخت شیرینی لوتکا کره ای طرز تهیه خمیر لوتکا
مواد لازم برای خمیر لوتکا مواد میانه ​​برای خمیر لوتکا روغن مارگارین نیم کیلو آرد 250 گرم مواد لازم برای تهیه خمیر پفکی تخم مرغ یک رقم خامه شکل گرفته 83 گرم شیر یا گلاب 82 گرم وانیل 83 گرم طرز تهیه خمیر لوتکا برای تهیه پفک تخم مرغ ها را هم بزنید تا یکدست شود.خامه، گلاب و وانیل را افزایش کنید و هم بزنید. آرد را افزایش کنید و 10 لحظه ورز دهید. برای تهیه مواد میانه، مارگارین را رنده کنید و به آرد افزایش کنید و با دست مخلوط کنید تا یکدست شود. پفک را پهن کرده و مواد میانی را روی آن قرار دهید و مشابه هزار خمیر عمل کنید تا در نهایت خمیر را 6 بار تا کنید و بین هر کدام 10 لحظه استراحت دهید. در آخر خمیر را نازک باز کرده و به صورت نوارهای مستطیلی برش داده و روی آن را با تخم مرغ و مغزهای خرد شده و خامه بپاشید، سپس خمیر را تا کرده و دوباره با زرده تخم مرغ بپوشانید و آجیل مورد علاقه خود را روی آن قرار دهید. شیرینی ها را به مدت 20-30 لحظه در فر 180 درجه می گذاریم تا طلایی شوند.رسپی شیرینی لوتکا, تاریخچه شیرینی لوتکا, عکس شیرینی لوتکا طرز تهیه شیرینی کره ای لوتکا
مواد لازم برای شیرینی کره ای لوتکا، آرد، کره 4 پیمانه، 90 گرم، تخم مرغ، 2 لیوان شیر گرم، 1 لیوان شکر، 1 پیمانه خامه ترش سریع، 1 قاشق چایخوری وانیل، 1 قاشق چایخوری نمک، یک قاشق چایخوری نمک، مواد لازم برای خامه قنادی، 1 تخم مرغ، 250 میلی لیتر شیر، ¼ فنجان وانیل، 1 قاشق چایخوری نشاسته ذرت، 2 قاشق غذاخوری مواد، دستمال، تخم مرغ، 1 شیر، 3 قاشق غذاخوری، شکر، 1 قاشق غذاخوری، پودر نارگیل و کنجد به اندازه کافی طرز تهیه شیرینی لوتکا کره تخم مرغ را از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا نرم شود.شکر و مایه شیر را به کره افزایش کنید و مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود. وانیل را افزایش کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را کم کم افزایش کنید و مخلوط کنید. خمیر را به سطح کار منتقل کنید، نمک افزایش کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست و یکدست شود، در صورت نیاز می توانید در حین ورز دادن آرد افزایش کنید. پس از 10 لحظه ورز دادن خمیر را گرد کرده و در ظرفی قرار دهید و سلفون را بپوشانید و 1 ساعت استراحت دهید. برای تهیه خامه قنادی تخم مرغ و شکر را در قابلمه ای با هم مخلوط کنید و وقتی یکدست شد شیر و وانیل را افزایش کنید. نشاسته ذرت را در حین هم زدن افزایش کنید، زمانی که نشاسته در شیر حل شد، بگذارید بجوشد و مدام هم بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شود. کاسترد را از روی حرارت بردارید و روی سطح آن نایلون فریزر قرار دهید تا روی آن را نپوشاند و اجازه دهید خنک شود. بعد از 1 ساعت خمیر را روی میز کار ورز دهید تا هوای اضافی گرفته شود. خمیر را به دو بخت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید.نیمی از خامه قنادی را روی هر کدام از خمیرها بریزید و با کفگیر پهن کنید سپس خمیر را پهن کرده و به اندازه دلخواه برش دهید.کف سینی فر کاغذ روغنی بریزید و شیرینی ها را با دوری در سینی بچینید و روی آنها را بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید و برای تهیه مواد دستمال سفره تخم مرغ را با چنگال مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر را افزایش کنید. و بیسکویت ها را رنگ کنید و پودر نارگیل و کنجد بپاشید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 تا 30 لحظه بپزید. طرز تهیه شیرینی لوتکا شیرینی لوتکا, طرز تهیه شیرینی لوتکا, دستور پخت شیرینی لوتکا طرز تهیه شیرینی لوتکا به روش بازاری

مواد لازم شیرینی لوتکا به روش بازاری 300 گرم آرد 1 رقم تخم مرغ 1 رقم خامه شکل گرفته 100 گرم شیر 40 گرم روغن مایع 20 گرم گلاب 40 گرم وانیل 1 قاشق چایخوری عصاره بادام آب انگور کافی مواد میانه ​​250 گرم مارگارین 200 گرم آرد طرز تهیه شیرینی لوتکا به روش ساکار مارگارین از نیم ساعت قبل یخچال بگذارید تا کاملا نرم شود. برای تهیه مواد میانه، کره را در ظرفی با همزن بزنید و سپس آرد را به کره افزایش کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر شیرینی را در کیسه فریزر قرار دهید و با وردنه باز کنید و در دمای اتاق استراحت دهید.برای تهیه خمیر، آرد را در ظرفی بریزید و خامه شکل گرفته را به همراه تخم مرغ، وانیل، روغن مایع و گلاب افزایش کنید و هم بزنید.شیر را کم کم به مخلوط آرد افزایش کنید و با همزن برقی با دور کم بزنید تا یکدست شود و خمیر در کاسه جمع شود. خمیر را به مدت 10 لحظه روی میز کار ورز دهید و با وردنه کاملاً پهن کنید. خمیر میانی را روی خمیر کوکی قرار دهید و از یک جهت آن را پهن کنید. روی خمیر را سلفون بپوشانید و به مدت 30 لحظه در یخچال قرار دهید و سپس به شکل دلخواه برش بزنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و با قلم مو آب انگور را روی آن ها بمالید و خلال های بادام را در فر قرار دهید. از قبل گرم شده است.دمای آن تا 170 درجه سانتیگراد گرم شده است.به مدت 45 لحظه بپزید. .

بیشتر بخوانید:  طرز درست کردن پشمک شکلاتی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …