طرز تهیه باگر کیک


آموزش باگر کیک, طرز تهیه ی باگر کیک, باگر کیک شکلاتی طرز تهیه کیک باگاری خوشمزه و آسان به روش قنادی
کیک باگر به یکی از پرطرفدارترین کیک های این روزها تبدیل شده که برخلاف اسمش خیلی آسوده و بدون نیاز به خامه زدن دور کیک درست میشه، تنها با تهیه کاسه کیک باگر می تونید این کیک جذاب رو چند تایی درست کنید. . مناسبت هایی مشابه تولد، روز ولنتاین، روز پدر. یا آن را برای روز مادر آماده کنید. پای باگر در اندازه های کوچک و میانه ​​برای 1 تا 2 نفر سرو می شود. پای باگر را باید در همان ظرفی که پای را در آن قرار دادید سرو کنید. کاسه های پلاستیکی باگر در رنگ های زیبا و متفاوتی تولید می شوند. بسته به سایز مورد نظرتان می توانید کاسه کیک کیک را در دو سایز کوچک و بزرگ در رنگ های مختلف تهیه کنید. برای تهیه کیک اسفنجی باگر باید یک کیک اسفنجی آسان را در قالب مستطیلی یا مربعی بپزید و به کمک کاتر گرد برش بزنید و لایه به لایه با مواد میانی دلخواه داخل قالب بزنید و روی آن را با قالب زده شده تزئین کنید. کرم رنگ.مواد لازم کیک باگر: تخم مرغ 6 رقم، شکر، 1 فنجان فرانسوی، وانیل، 1/2 قاشق چایخوری، شیر، 1 فنجان فرانسوی (200 گرم)، روغن مایع، 3/4 فنجان فرانسوی (150 گرم)، آرد شیرینی سفید، 2 لیوان فرانسوی + 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، 2 قاشق چایخوری خامه قنادی، 1 1/2 فنجان خامه فرانسوی، رنگ خوراکی بسته به مقدار و رنگ دلخواه شما، کیک های رنگی  کیک، طرز تهیه کیک کیک، همه مواد را کنار بگذارید. دو ساعت قبل در یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.تخم مرغ و شکر و وانیل را به مدت 8 لحظه با همزن برقی با دور سریع هم بزنید تا غلیظ و پفکی شود. سرعت همزن را کم کنید و شیر و روغن را افزایش کنید و 2 تا 3 بار هم بزنید تا یکدست شود. آرد و بکینگ پودر را با الک ریز 3 بار الک کنید. می توانید به جای 2 قاشق غذاخوری آرد از 2 قاشق غذاخوری کاکائو استفاده کنید. مواد خشک را در 2 مرحله افزایش کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند تا پف تخم مرغ نخوابد. کف سینی فر به ابعاد 30*40 سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را به مدت 30-40 لحظه در سینی فر در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. قالب را به مدت 5 لحظه از فر خارج کنید تا خنک شود سپس به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود. کیک را در سینی برگردانید و روی و پایین قالب کیک را خط بکشید سپس با کاتر برش دهید. کف قالب ها را یک لایه کیک بگذارید و با قلم مو روی کیک ها عسل یا شیر کاکائو بمالید و خامه قالب گرفته را با وردنه مورد نظر داخل قالب بریزید و یک لایه خامه روی کیک بزنید.روی سطح خامه گردوی خرد شده بپاشید و حلقه های موز را روی آن بچینید و در صورت متمایل‌شدن سس شکلات را افزایش کنید.لایه رویی را به همین ترتیب بچینید، کاسه کیک کیک شما تقریبا پر می باشد. یک لایه دیگر از کیک بگذارید و می توانید با وردنه روی کیک خامه بزنید. اگر می خواهید کیک کیک گنبدی شکل باشد، می توانید از برش های کیک 2-3 لایه که به ترتیب کوچکتر هستند استفاده کنید. لایه های کیک را ادامه دهید. خامه را با کاتر روی کیک برش بزنید تا یکدست شود و سپس با غلتک M1 یا D2 خامه را به شکل مخروطی روی کل کیک بزنید و تزئین کنید. کیک بیگر شکلاتی مواد لازم برای کیک بیگر شکلاتی تخم مرغ 2 شکر 1/2 پیمانه و 1/8 پیمانه آرد 1 لیوان شیر یا آب 1/4 فنجان روغن مایع 1/4 فنجان پودر کاکائو 1/4 پیمانه بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری کوریان مربای خامه ای مقدار لازم خمیر قالب گرفته و ترافل و کیک باگر کاسه  کیک باگر سفید و صورتی طرز تهیه کیک باگر شکلاتی 2 ساعت قبل همه مواد کیک را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. آرد، بکینگ پودر و کاکائو را با هم 3 بار الک کنید. تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.شیر و روغن مایع را به تخم مرغ ها افزایش کنید و مخلوط کنید.مخلوط آرد را افزایش کنید و به آرامی با لیسک مخلوط کنید. قالب تارت مربعی یا مستطیلی را چرب و آردپاشی کنید و خمیر را داخل آن بریزید و بگذارید نیم ساعت در فر بپزد. اجازه دهید کیک 10 لحظه بماند تا خنک شود سپس آن را روی توری سیمی برگردانید و شکیبایی کنید تا کاملا خنک شود. با کاتر گرد، کیک را به اندازه کیک کیک برش دهید و یک لایه کیک را در کف کاسه قرار دهید، شیر کاکائو را با قلم مو روی آن بمالید، یک لایه خامه قالب گرفته را با قیف روی آن بمالید و روی آن را بمالید. اگر به دلخواه برش های موز و گردوی خرد شده را روی آن قرار دهید، بچینید و به این کار ادامه دهید تا قالب کیک باگر پر شود. خامه را با وردنه ستاره روی کیک بمالید و روی آن را با ترافل های رنگی، ویفر پروانه ای و سایر تزیینات دلخواه تزئین کنید.  طرز تهیه ی باگر کیک, باگر کیک شکلاتی, مواد لازم باگر کیک پای باگر بدون فرتار

طرز تهیه پای باگر بدون فر

بیشتر بخوانید:  طرز دسر پان اسپانیا

برای تهیه پای باگر بدون فر، قبل از ابتدا به هم زدن مواد، کاسه رژیمی را دو جهت روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. مایه کیک را داخل قالب بریزید و در کاسه را بپوشانید و اجازه دهید 30 لحظه بپزد.نکات مهم برای تهیه کیک اسفنجی برای تهیه کیک اسفنجی می توانید از کیک اسفنجی یا هر نوع کیک اسفنجی خانگی استفاده کنید.برای تهیه کیک باگر، بهتر می باشد لایه های نازکی از کیک را که در قالب قرار داده اید، داشته باشید. برای کرم بین لایه های کیک می توانید از کاسترد معمولی استفاده کنید اما برای کرم روی کیک بهتر می باشد برای زیبایی بیشتر چند قطره رنگ خوراکی به آن افزایش کنید. می توانید بین لایه های کیک از فیلینگ دلخواهتان استفاده کنید. .





مطلب پیشنهادی



عکس ها کیک اسپرسو طرز تهیه کیک اسپرسو آسان و خوشمزه کیک اسپرسو یک کیک عصرگاهی …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …