طرز دسر پان اسپانیا

دسر پان اسپانیا,پان اسپانیا,طرز تهیه پان اسپانیا طرز تهیه نان اسپانیایی، یک دسر خوشمزه طرز تهیه نان اسپانیایی، یک دسر خوشمزه چه دسر آسان تری نسبت به نان اسپانیایی که خیلی خوشمزه میباشد، می توانید این دسر را در بشقاب های جداگانه تهیه کنید یا در قالب های بزرگ درست کنید. این کاملا خوشمزه میباشد طرز تهیه دسر نان اسپانیایی: مواد لازم برای دسر اسپانیایی: 2 رقم تخم مرغ، 2 بسته بیسکویت پتی بوره، 1 پیمانه نشاسته، 2 قاشق غذاخوری شیر، 4 پیمانه آرد سفید، نصف پیمانه کره، 50 گرم، 150 گرم خامه صبحانه، 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو، 2 قاشق غذاخوری موز، 2 تا 3 رقم موز، دسر را به دو اقبال تقسیم کنید، نیمی از آرد و نشاسته را به دو لیوان شیر افزایش کنید و روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود. . کمی و خامی آرد را می گیرید، با نصف دیگر مواد نیز همین کار را انجام دهید و پودر کاکائو را افزایش کنید. این کار را ادامه دهید تا غلیظ شود سپس تخم مرغ ها و شکر را مخلوط کرده و حدود سه لحظه با دور سریع هم بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود، البته اگر همزن در معرض ندارید می توانید از چنگال استفاده کنید. تا کرمی یا کشدار شود.مواد تخم مرغ را به دو اقبال مساوی تقسیم کنید و به هر کدام از خامه ها افزایش کنید و سریع هم بزنید تا تخم مرغ ها به هم نچسبند و با مواد ترکیب شوند.حدود 20 لحظه روی حرارت ملایم هم بزنید تا مواد به قوام فرنی برسند. سپس حرارت را خاموش کرده و خامه و کره را به مقدار مساوی به مخلوط افزایش کرده و در حین داغ بودن مواد با کلوچه و موز به صورت لایه لایه و به دلخواه در قالب یا فنجان یا لیوان بغلطانید. دسر آماده شده را یک شب در یخچال استراحت می دهیم تا طعم مواد یکدست شود طرز تهیه دسر نان اسپانیایی بدون آرد: دستور دسر پان اسپانیا,طرز تهیه پان اسپانیایی,پان اسپانیای طرز تهیه دسر نان اسپانیایی مواد لازم برای تهیه دسر نان اسپانیایی: شیر , 1 فنجان نشاسته ذرت، 4 فنجان وانیل، 1/2 قاشق چایخوری تخم مرغ، 1 شکر، 4 فنجان بیسکویت پتی بوربن، گردوی خرد شده، 1 پیمانه پودر کاکائو، 1 قاشق غذاخوری کره، 15 گرم خامه، 75 گرم نان اسپانیایی دستور تهیه: در دستور پخت نان اسپانیایی، ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را در ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود. شیر و خامه را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید. نشاسته را به مخلوط شیر و خامه افزایش کنید و مخلوط کنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید.مخلوط تخم مرغ و شکر را افزایش کنید و مخلوط کنید، کره را افزایش کنید و مخلوط کنید.در همین حین پودر کاکائو را افزایش کنید. و خوب مخلوط کنید. سپس شعله را خاموش کنید. اگر می خواهید 2 رنگ باشد، می توانید مقداری از مخلوط را بردارید و به بقیه پودر کاکائو افزایش کنید و در کاسه های شیشه ای پذیرایی مقداری کوکی خرد شده بریزید. سپس مقداری از مایع آماده شده را روی آنها بریزید و سپس مغزهای خرد شده را داخل آن بریزید و لایه ها را دوباره‌کاری کنید. تا زمانی که کاسه شما پر شود. لایه ها را خیلی نازک نکنید. در انتها روی آن را با آجیل و کلوچه پتی برد تزیین کنید، می توانید این دسرها را شکلاتی، وانیلی یا دو رنگ درست کنید. اینها کاملا سلیقه ای هستند.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شکلات مارسیپانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …