ادویه ها و خواص آن

به یاد داشته باشید که خوردن ادویه جات به اندازه کافی علاوه بر عطر و طعم غذا، فواید زیادی برای بدن دارد، از جمله تسهیل هضم، تنظیم قند خون و …. متعلق به آن دسته هستند.

جوز هندی؛ مهمان خوشبو

درباره جوز هندی: یکی از ادویه های وارداتی میباشد که کم کم جای خود را در غذاهای ایرانی باز کرد.

ادویه جات: جوز هندی ریشه میوه های هلو مشابه میباشد که در اندونزی استفاده می شود. بیشتر طعم و خواص آن در پوسته این دانه میباشد، اما اغلب از کل دانه در پخت و پز استفاده می شود.

شرایط سلامتی: جوز هندی تاثیر خاصی بر هضم غذا دارد و دردهای روماتیسمی را تسکین می دهد.

آشنایی با ادویه ها,خاصیت ادویه ها

از جوز هندی در آشپزی مشابه لوبیا پلو و قیمه استفاده می شود.

نکته خوب: جوز هندی از آن دسته ادویه هایی میباشد که طعم و بوی زیاد خوبی دارد. اغلب در تهیه دسرها یا دستور پخت های مخصوصی که از هند یا کشورهای عربی به غذاهای ایرانی رفته میباشد استفاده می شود.

نکته منفی: مصرف زیاد آن به دلیل وجود آلکالوئیدها سبب اثر مستقیم بر سلول های مغز و ایجاد حمله پانیک می شود.مصرف مداوم آن مضر میباشد و مصرف 4 گرم در نوبت سبب مسمومیت شدید می شود، پس در مصرف آن زیاده روی نکنید و هنگام غذا خوردن کلیک کنید تا بوی آن از بین نرود.

روش استفاده: پودر را می توان در تهیه ادویه های مخلوط یا به تنهایی در غذاهایی مشابه رب لوبیا یا قیمه استفاده کرد.

دانه ماهی؛ یک ادویه مرموز

درباره تخم گشنیز: گشنیز یکی از گیاهانی میباشد که در آشپزی و طب سنتی استفاده می شود.

ادویه جات: دانه های گشنیز که در تهیه ادویه های مخلوط زیاد استفاده می شود، عطری مطبوع و منحصر به شخص دارد. تخم گشنیز یکی از ادویه هاست.

خواص دارویی: پودر آن زیاد عکس عفونی کننده میباشد و در بیماری های گوارشی مشابه اسهال خونی، وبا و حصبه که هنوز در فصل گرما گریبانگیر منطقه ماست، زیاد مفید میباشد. روش مصرف خاصی نداره تنها مقداری تو غذا بریزید و پایان. در روزگار های اخیر برای پاک کردن دهان و تسکین دندان درد نیز استفاده می شود.

بیشتر بخوانید:  خواص روغن دنبه + میزان مصرف

خواص ادویه ها,راهنمای استفاده از ادویه ها

دانه های دم آن را بریزید تا عطر آن در غذا مشخص شود.

نکات خوب: چنار حاوی کلسیم و ویتامین های A و C میباشد که سبب تقویت بدن می شود.

نکات منفی: باید توجه داشت که مصرف بیش از حد آن سبب سرگیجه و گیجی شدید می شود که باید از آن خودداری شود.

طریقه مصرف: بوی مطبوع اما عقب‌نشینی میباشد، بنابراین هر بار که بو در غذا واضح شد تنها به مقدار لازم استفاده شود.

فشارش بده؛ چاشنی مهربانی.

درباره هل: یکی از معطرترین ادویه ها که بومی هند میباشد.

ادویه جات ترشی جات: در ایران اغلب در تهیه شیرینی یا چای شیرین استفاده می شود، اما در غذاهای هندی و عربی نیز زیاد مورد استفاده قرار می گیرد.

فواید سلامتی: این ادویه سرشار از فواید قلب و سیستم گوارشی میباشد. به هضم غذا کمک می کند و مشابه سایر ادویه ها عکس مسمومیت میباشد.

خواص درمانی انواع ادویه, خصوصیات ادویه های مختلف

هل همچنین سبب آسودگی و رفع بی‌قراری می شود.

نکته خوب: یکی از معدود موارد استفاده هل در غذا، طعم دادن به سوپ میباشد. چه به تنهایی از آن استفاده کنید و چه به عنوان یکی از مواد تشکیل دهنده مخلوط ادویه، مشتری دائمی خواهید شد. هل دارای 3 نوع سبز، سفید و سیاه میباشد که ویژگی های یکسانی دارند. برای رفع سرماخوردگی و کاهش تب هل را با چای دم کرده و با عسل میل کنید. اگر خیلی ترش هستید هل را به غذا افزایش کنید.

نکات بد: مشابه سایر ادویه ها، زیاده روی در مصرف آن مضر میباشد و سبب ناراحتی روده می شود.خواص هل مشابه شربت خلط آور میباشد، پس اگر اهل طب گیاهی هستید، هل را در نظر داشته باشید.

موارد مصرف: هل علاوه بر خواص ذکر شده آرام بخش و رفع کننده بی‌قراری نیز می باشد. در ماه رمضان استفاده از هل در انواع غذاها سبب آسودگی بدن و سیستم عصبانی می شود.

دانه های خردل؛ خشم اژدها.

درباره خردل: اگرچه در خانواده ادویه ها طبقه بندی می شود، اما کاربردهای دیگری نیز دارد. استفاده غیرانسانی از خردل در ساخت بمب های شیمیایی میباشد که سیستم عصبانی را هدف قرار داده و به آن آزار می رساند.

بیشتر بخوانید:  خواص قلم گاو و گوساله و آب قلم

ادویه ها: خردل را می توان از سیاه دانه یا پودر زرد تهیه کرد. آسان ترین روش استفاده از آن سس خردل میباشد که از سرکه، نشاسته، نمک و شکر درست می شود و در کنار انواع ساندویچ ها قرار می گیرد و از کیفیت بی نظیر آن لذت می برید.

خواص دارویی: در درمان بیماری های تنفسی و گرفتگی بینی مفید میباشد. یکی از ویژگی های منحصر به شخص خردل وجود سلنیوم میباشد که در درمان آسم، روماتیسم و ​​سرطان کاربرد دارد و به همین دلیل هیچ ادویه ای با خردل قابل مقایسه نیست.

خواص داروئی انواع ادویه,راهنمای استفاده از ادویه در غذا

از خردل در تهیه انواع ادویه های مخلوط استفاده می شود

نت های خوب: خردل شیرین کننده میباشد و اشتها را زیاد می کند، بنابراین در وعده های غذایی سنگین به ویژه ساندویچ ها مفید میباشد.

نکته بد: خردل در صورت مخلوط شدن با آب، گاز سریع و خطرناکی تولید می کند، بنابراین اگر می خواهید خردل را به تنهایی استفاده کنید، پودر را در کاسه نظامی خیس کنید و در طول دو روز چندین بار آب آن را عوض کنید تا تلخ و گاز نگیرد. . . در ضمن، خردل آسیاب شده را بو نکنید.

موارد مصرف: در تهیه انواع ادویه های مخلوط استفاده می شود و جدای از خاصیت خاصی که دارد سبب تقویت غذا می شود.

زیره؛ رها و فراموش شده.

در مورد زیره : مدتی نه چندان دور، حافظه زیاد خوبی داشت و زیاد مورد استفاده قرار می گرفت، اما تا مدت ها احترام قبلی را نداشت.

خواص دارویی: زیره سبز و سیاه حاوی پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم و سدیم هستند. علاوه بر این، حاوی آهن، روی، سرب، ویتامین های A، 6B، C و E میباشد. یکی از نکات تعجب انگیز این ادویه، کالری آن میباشد، بنابراین 100 گرم زیره 370 کالری کالری دارد.زیره به همراه مواد فوق اولین بدخواه سرطان دستگاه گوارش و کبد میباشد و در درمان بیماری های گوارشی کاربرد دارد.

خاصیت ادویه ها, خاصیت ادویه های متفاوت

زیره به طور گسترده ای در غذاهای هندی و مکزیکی استفاده می شود.

نکته خوب: دو نوع زیره سیاه و سبز وجود دارد که خواص مشابهی دارند اما کاربردهای متفاوتی دارند. زیره سبز به دلیل عطر ملایم و گرمش به طور مستقیم در غذا استفاده می شود، در حالی که زیره سیاه اغلب در برنج استفاده می شود. از پودر زیره در تهیه انواع سس های گوشتی استفاده می شود، زیرا علاوه بر بوی مطبوع، خاصیت عکس باکتریایی دارد و قارچ کش زورمند میباشد.

بیشتر بخوانید:  خواص و مضرات روغن دنبه

روش مصرف: زیره در غذاهای هندی و مکزیکی کاربرد بسیاری دارد. به یاد داشته باشید که هرجا نام زیره به تنهایی به چشم می خورد، به معنای زیره سبز میباشد، نه سیاه.

زنجبیل؛ داروخانه معطر

درباره زنجبیل: زنجبیل یک ادویه معطر میباشد که در غذاهای هندی و چینی مورد توجه قرار می گیرد. در زبان انگلیسی و برخی از زبان‌های با ریشه لاتین، زنجبیل را Ginjer می‌گویند و در آشپزی، شیرینی‌پزی و شیرینی‌پزی زیاد استفاده می‌شود.

خواص دارویی: این ادویه حاوی ماده ای به نام جینجرول میباشد که وظیفه ایجاد طعم و بو را در این گیاه بر عهده دارد و جالب اینجاست که این ماده از رشد سلول های سرطانی به ویژه سرطان روده بزرگ پیشگیری می کند و در تهیه ی محصولات مرتبط استفاده می شود. مواد مخدرزنجبیل عکس تهوع، ضدالتهاب، عکس نفخ زیاد موثر میباشد و کلسترول خون را کاهش می دهد.

راهنمای استفاده از ادویه ها,آشنایی با ادویه ها

تقریبا هیچ مخلوط ادویه ای وجود ندارد که از زنجبیل استفاده نکند.

نکته خوب: اگر این گیاه را که یک ریشه واقعی میباشد، به صورت تازه در معرض دارید، قطعا از آن استفاده کنید و از پودر آن برای تهیه مخلوط ادویه استفاده کنید. این ادویه تعجب انگیز غدد فوق کلیوی را تحریک می کند و کورتیزول ترشح می کند که در درمان روماتیسم ضروری میباشد.

روش مصرف: تقریباً هیچ ادویه ای برای زنجبیل استفاده نمی شود. اغلب گیاهان و ادویه های مورد استفاده در آشپزی چینی دارای خواص دارویی بسیاری هستند و زنجبیل نیز از این ترتیب مستثنی نیست.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …