ژاپن گوجه فرنگی حاصل از ویرایش ژنوم را تولید کرد

گوجه فرنگی  گوجه فرنگی,اخبار علمی ,خبرهای علمی با استفاده از فناوری ویرایش ژن CRISPR-Cas9 در ژاپن تولید شد. این محصول حاوی مقادیر بالایی از اسید گاما آمینوبوتیریک (GABA) می باشد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، ژاپن فروش گوجه فرنگی با گابا بالا را در عاقبت ویرایش ژنوم آغاز کرده می باشد. این محصول با استفاده از فناوری ویرایش ژن CRISPR-Cas9 ساخته شده می باشد.گوجه فرنگی با گابا بالا حاوی سطوح بالایی از اسید گاما آمینوبوتیریک (GABA) می باشد. گاما آمینوبوتیریک اسید یک آمینو اسید می باشد که به استراحت و کاهش فشار خون کمک می کند. این گوجه فرنگی ویرایش شده با ژنوم بالا با همکاری دانشگاه Tsukuba ساخته شد و در می 2021 در بسته های باغبانی عرضه شد و در منزل با استقبال خوبی مواجه شد. به گفته Shimpei Takeshita، رئیس Sanatech Seed و مدیر ارشد ابتکار Pioneer EcoScience، گوجه فرنگی با GABA بالا چهار تا پنج مساوی بیشتر از یک گوجه فرنگی معمولی GABA دارد.استفاده از فناوری های نوین مشابه تولید و مصرف محصولات تراریخته، محصولات حاصل از ویرایش ژنوم، در کشورهای توسعه یافته روند رو به رشدی دارد.انتظار می رود در کشور ما موانع تولید ملی محصولات تراریخته مرتفع شود و کشورمان به جایگاه واقعی در تولید و انتقال دانش این فناوری در منطقه دست یابد.

منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

انرژی خورشیدی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

انرژی خورشیدی یکی از پاک ترین و تجدیدپذیرترین منابع انرژی در جهان میباشد. همه چیز …