طرز شیرینی تاتار چورک

طرز تهیه تاتارچورک ترکمنی, پخت تاتارچورک, آموزش تصویری پخت نان تاتاری طرز تهیه نان تاتار چورک یا نان تاتار ترکمنی گنبدیتا تاتار چورک یا نان تاتار یکی از شیرینی های سنتی ترکمنی می باشد که خمیر را گرد کرده و در روغن سرخ می کنند و سپس با پودر قند پاشیده می شود. شیرینی سنتی ترکمنی می باشد که برای عید و عروسی تهیه می شود و گاهی به عنوان میان وعده آخر شب همراه با چای استفاده می شود. دستور پخت تاتار چورک بینهایت آسان می باشد و برای تهیه آن نیاز به مهارت زیادی نیست، دسر تاتار چرک ترکمنی ترد و شیرین با طعمی مطبوع می باشد و در بین ترکمن ها طرفداران زیادی دارد. تاتار شیرین ترکمنی را می توانید بنا به ذائقه خود در رنگ های سفید یا قهوه ای درست کنید.در مطلب زیر شما را با دستور تاتار چرک آشنا می کنیم.کیک تاتار چرک مواد لازم برای کیک تاتار چرک 4 رقم تخم مرغ (2 تخم مرغ کامل، 2 زرده) 1 قاشق غذاخوری روغن، 1/4 پیمانه آرد به میزان لازم، بکینگ پودر، 1/2 قاشق چایخوری پودر قند به میزان لازم، روغن به میزان لازم، برای روش سرخ کردن آموزش تصویری پخت نان تاتاری, طرز تهیه تاتارچورک, شیرینی ترکمنی با خمیر تهیه تارتار چورک ترکمنی یا نان تاتاری تهیه تارتار چورک شیرین.کمی آرد را با مایه مخلوط کنید و بقیه آرد را افزایش کنید تا خمیر به دست نچسبد اما سفت هم نشود خمیر را به 6-7 اقبال تقسیم کنید و هر کدام را به شکل مستطیل در داخل پهن کنید. نایلون بگذارید 1 ساعت در محیط آشپزخانه بماند. یک پارچه پاکیزه روی سطح کار پهن کنید تا بعد از باز کردن خمیر بتوانید آن را رد کنید. از این به بعد کار باید توسط دو نفر انجام شود. سطح کار، دست و وردنه را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را به شکل مستطیل مشابه وردنه باز کنید تا کشیده شود، از همسرتان بخواهید خمیر را کمی از یک جهت بلند کند تا بتوانید خمیر را باز کنید. با وردنه از جهت دیگر و خمیر را در یک جا جمع کنید این کار را نکنید خمیر را تا حد امکان نازک کنید و روی پارچه قرار دهید تا 5 لحظه هوا بخورد باید خمیر را یکی یکی آماده کنید. و آنها را سرخ کنید تا سفت نشوند روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود از یک قابلمه کوچک استفاده کنید و آنقدر روغن بریزید که تارتار کاملاً در آن فرو برود.خمیر را بلند کرده و دور یک وردنه نازک بپیچانید سپس با انبر دو جهت آن را سرخ کنید.رول های خمیر سرخ شده را در صافی بریزید تا روغن اضافی آنها گرفته شود سپس پودر قند را روی آنها الک کنید. در حین سرخ شدن می توانید کناره های رول ها را با چنگال نگه دارید تا شکافته نشوند و بهتر می باشد قبل از تبدیل رنگ شیرینی ها آن ها را از روغن خارج کنید. شیرینی ترکمنی با خمیر, تاتار چورک, طرز تهیه تاتار چورک دستور پخت تاتار چورک ترکمن یا نان تاتارینکات برای تهیه تاتار چرک مورد نیاز می باشد، برای تهیه خمیر تاتار چرک تنها می توانید از تخم مرغ کامل استفاده کنید. اگر می خواهید تاتار چرک سفید داشته باشید، می توانید تنها از سفیده تخم مرغ برای تهیه آن استفاده کنید. در صورت متمایل‌شدن می توانید کمی کاکائو به خمیر افزایش کنید تا رنگ آن قهوه ای شود.می توانید خمیر را نازک باز کرده و سپس با چاقو به صورت نوار برش دهید و به آرامی دور یک نان بغلتانید تا لایه های خمیر نگیرند. به هم بچسبانید و بلافاصله داخل روغن داغ بریزید و به آرامی تکان دهید تا لایه های خمیر سوا شوند و بعد از چند ثانیه که خمیر سوا شد و روغن به رول نفوذ کرد آن را از روغن خارج کرده و روی آن پودر شکر بپاشید. پنکیک . 15 سانتی متر طول و 3 سانتی متر عرض.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …