سه روش طرز تهیه کیک شربتی یا کیک باقلوا

کیک باقلوا, کیک شربتی ترکیه, کیک شربتی شیرازی طرز تهیه کیک باقلوا

طرز تهیه کیک شربتی خوشمزه و مجلسی

 کیک باقلوا معروفی میباشد که در دهان آب می شود. کیک شربتی به دو صورت آسان و مغزدار تهیه می شود و برای مهمانی ها و مجالس به خصوص عید نوروز مناسب میباشد. کیک شربتی بیشتر به کیک شربتی شیرازی و شیرینی شربتی قزوینی معروف میباشد. نام دیگر کیک شربتی کیک معروف باقلوا میباشد که نسبت به کیک های معمولی بافت یکدست تری دارد و در آن شربت می ریزند و این شربت سبب می شود که این کیک مطلوب و خوشمزه تر شود. اگر قصد دارید از مهمانان خود با شیرینی های خانگی پذیرایی کنید، به تندی توصیه می کنم یک کیک شربتی باقلوا درست کنید و پذیرایی شیکی داشته باشید که همه آن را دوست داشته باشند.مواد لازم برای کیک شربتی: آرد سفید، ۲ پیمانه فرانسوی، شکر، ۱ پیمانه فرانسوی، ماست شیرین، ۱ پیمانه فرانسوی، روغن، ۱ پیمانه فرانسوی، تخم مرغ، ۴ رقم هل، ¼ قاشق چایخوری، بکینگ پودر، ۲ قاشق چایخوری، پسته و پودر نارگیل برای تزیین کیک، به مزه مواد لازم برای شربت کیک: آب 1 لیوان شکر، 1 لیوان گلاب، ¼ پیمانه زعفران پودر شده، 1 قاشق چایخوری هل، ¼ قاشق چایخوری  کیک شربتی باقلوا, کیک شربتی دونفره, کیک شربتی بدون فر طرز تهیه کیک شربتی

طرز تهیه کیک شربتی

باقلوا، این کیک شربتی با ماست تهیه می شوددرست کردن تارت شربت ماست سبب می شود خمیر تارت غلیظ تر شود و عاقبت نهایی تارت یکدست تر خواهد بود.بهتر میباشد برای پخت تارت شربت باقلوا از سینی پخت مستطیلی استفاده کنید تا برای بریدن‌کردن تارت شربت ماست گرفتار مشکل نشوید. کیک در انتها فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود، آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و رزرو کنید، روغن و شکر را مخلوط کنید. در حین هم زدن تخم مرغ ها را یکی یکی افزایش کنید و هر بار 2 تا 3 لحظه به هم زدن ادامه دهید و شکیبایی کنید تا مخلوط یکدست شود. ترکیب نهایی باید کشدار و حجیم باشد.پودر هل و سپس ماست را در حین هم زدن به تخم مرغ ها افزایش کنید و سرعت هم زدن را کم کنید و در دو مرحله و تنها تا زمانی که خمیر یکدست شود آرد را به مواد افزایش کنید. قالب تارت را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی چرب کنید. مایه کیک را در سینی بریزید و به مدت 20 لحظه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد. بعد از این مدت وسط کیک را با خلال دندان سوراخ کنید و اگر خمیر نچسبید کیک شما آماده میباشد. اگر نه، 5 لحظه دیگر به پخت ادامه دهید.شعله فر گریل را روشن کنید تا رنگ سورمه طلایی شود.برای تهیه شربت کیک لازم نیست شربت خیلی غلیظ باشد، آب و شکر و زعفران را با هم مخلوط کنید و حدود 10 لحظه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و پودر هل را به شربت افزایش کنید و وقتی غلیظ شد. گل رز افزایش می شود. آب کیک و شربت را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. کیک خنک شده را مربع برش دهید و شربت را روی کیک بریزید. برای تزیین کیک شربتی می توانید از خلال پسته و پودر نارگیل استفاده کنید. این کیک را می توانید در کاسه در بسته به مدت 3 روز در یخچال یا 1 ماه در فریزر نگهداری کنید. کیک شربتی بدون فر, کیک شربتی, طرز تهیه کیک شربتی طرز تهیه کیک شربتی بدون فر

طرز تهیه کیک اسفنجی شربتی بدون فر

برای تهیه کیک اسفنجی شربتی بدون فر از قابلمه نسوز ترجیحا چدنی استفاده کنید. کف قابلمه را چرب کرده و مایه کیک را داخل آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 40 لحظه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کیک بپزد. قبل از نیم ساعت در قابلمه را باز نکنید زیرا پفک خواب می‌آید.بعد از این مدت می توانید درجه پخت کیک را با خلال دندان تست کنید، اگر خمیر به خلال دندان چسبید، پخت کیک را 10 لحظه دیگر ادامه دهید و دوباره تست کنید.مواد لازم برای کیک شربتی گردو: تخم مرغ 3 رقم، شکر، 1 لیوان هل، 1 قاشق چایخوری شیر، 1 لیوان روغن، 1 و 1/3 لیوان وانیل، 1/4 قاشق چایخوری آرد، 1 و 1/2 لیوان بکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری زرده تخم مرغ و زعفران آب پز برای رسکون، پسته، گردو، پودر نارگیل، دارچین، رزماری، گردو، کیک شربتی بدون فر, کیک شربتی, طرز تهیه کیک شربتی, طرز تهیه ی کیک شربتی طرز تهیه کیک شربتی گردو

این شربت با آجیل کیک بدون ماست آماده می شود. درست کردن کیک شربتی با شیر سبب می شود کیک شما بافت نرم تری داشته باشد. اگر می خواهید کیک شربتی بدون ماست تهیه کنید، این دستور بهترین گزینه برای شماست، برای تهیه شربت، ۱ پیمانه شکر، نصف لیوان آب و نصف پیمانه گلاب را با هم مخلوط کنید و بگذارید کمی بجوشد و سپس آن را یک طرفه بگذارید تا خنک شود و وانیل را با همزن برقی بزنید تا رنگ روشن و حجیم شود. ۱ پیمانه شکر را به تخم مرغ افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود. هل را افزایش کنید و به هم زدن ادامه دهید و در حین هم زدن شیر و سپس روغن را افزایش کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.آرد و مایه ی شیمیایی را که از قبل 3 بار مخلوط و الک کرده اید در سه مرحله به تخم مرغ ها افزایش کنید و با چند میله هم بزنید تا خمیر یکدست شود.کف سینی فر یا قالب آلومینیومی مستطیلی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی چرب کنید و نیمی از خمیر را روی سینی فر بریزید و سپس گردوها را روی آن بپاشید و بقیه خمیر را روی گردوها بریزید و بپزید. 40 لحظه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده میباشد، اجازه دهید بپزد، بعد از پخت کیک با قلم مو زعفران را دم کرده و زرده تخم مرغ را بر روی آن بمالید و فر گریل را روشن کنید و بگذارید بپزد. روی کیک را به مدت 5 لحظه قهوه ای کنید، اجازه دهید کیکی که از فر بیرون آورده اید کاملا خنک شود سپس آن را برش دهید و شربت خنک شده را با قاشق به کیک افزایش کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیره سیب درختی + خواص

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …