تحقیق جدید نشان می دهد که تغییرات آب و هوایی ممکن است شرایط رشد لازم برای قهوه خوب را از بین ببرد. به گزارش مهر به نقل از وب مد، قهوه اصالتاً اتیوپیایی در بیش از ۲۷ میلیون هکتار در سراسر جهان و عمدتاً در مزارع کوچک بیش از ۵۰ کشور جهان کشت می شود. در آب و هوای گرمسیری با دمای معتدل و خاک غنی بهترین عملکرد را دارد. شرایط ایده آل برای رشد قهوه حاوی دمای بین 14 تا 20 درجه سانتیگراد، بارندگی سالانه بین 100 تا 270 سانتی متر و فصل خشک سالانه که 1 تا 3 ماه طول می کشد، دانشمندان استدلال می کنند که با کاهش این شرایط بهینه و با گرم شدن هوا، تفاوت در طعم قهوه می تواند به طور فزاینده ای آشکار شود. آنها اشاره می کنند که تغییرات در تساوی شیمیایی گیاه قهوه می تواند نه تنها عطر و طعم، بلکه ترکیبات مربوط به سلامت و تغذیه انسان را نیز تحت اثر قرار دهد. آنها عملکرد گیری خود را بر اساس داده های 73 مطالعه منتشر شده که عوامل محیطی و شیوه های کشاورزی مرتبط با آب و هوا را بررسی می کردند، استوار کردند. آنها روی تبدیل و تحمل با تبدیل الگوهای آب و هوا تمرکز کردند.محققان دریافتند مزارع واقع در ارتفاعات معمولا دانه های قهوه را با بهترین طعم و عطر تولید می کنند.شرایطی که کیفیت قهوه را به خطر می اندازد حاوی گرما و نور بیش از حد و آب بینهایت کم است که به دلیل خشکسالی های مرتبط با تغییرات آب و هوایی رایج هستند. قهوه همچنین در مساوی افزایش سطح دی اکسید کربن که ناشی از سوزاندن سوخت های فسیلی است آسیب پذیر است. برخی از شیوههای کشاورزی که میتوانند این اثرات را خنثی کنند حاوی ساختارهای سایهانداز برای محدود کردن قرار گرفتن در معرض نور و کاهش گرما در مزارع است. کشت گیاهان قهوه مقاوم در مساوی آب و هوا. مطالعات بررسیشده آزمایشهای کنترلنشدهای بودند که دقیقاً آزمایش کردند چه چیزی قهوه را در مساوی تغییرات آب و هوایی محافظت میکند. نویسندگان خاطرنشان می کنند که برای کشف استراتژی های مفید به تحقیقات بیشتری نیاز است.
منبع: خوی وب